Analiză

Una din propunerile noastre de la întâlnirea organizata de USR intre firmele private din energie și ONG-uri a fost TVA 5% pentru materiale fotovoltaice, pompe de căldură, stocare astfel încât investițiile legate de energie verde să se dezvolte cât mai rapid iar numărul de prosumatori să crească.

Iată mai jos că se poate dacă ne implicam. Politicieni alaturi de oameni simpli ca mine, ca domnul Adrian Folteanu!

Iată că putem lucra împreună pentru binele comun! Așteptam și alti politicieni de la diferite partide să se implice pentru binele comun, trecând peste diferențele ideologice și alte chestiuni care ne dezbină. Suntem români cu toții, înainte de toate trebuie să ne ajutam intre noi, dincolo de diferențele de ideologie, averi și alte chestiuni care ne dezbină.

Mai jos postarea de pe Facebook:

“Veste bună din parlament pentru cei care doresc să devină prosumatori de energie! Adică să își instaleze panouri fotovoltaice pe acoperiș și să producă energie.

Legea pe care am inițiat-o cu Adrian Wiener și colegi de la mai multe partide pentru reducerea TVA-ului de la 19% la 5% pentru panouri fotovoltaice, solare și pompe de căldură a trecut de Comisia pentru industrii din parlament. Urmează votul în Comisia de buget și vot final în plen.

Creșterea producției de energie este singura soluție reală la criza facturilor.”

Sursa:

Facebook

Luță Dumitru